Voor ouders

Wat leuk dat u de site van Tjil! Kinderopvang bezoekt! Wij kunnen ons voorstellen dat u zichzelf afvraagt: Leuk hoor, opvang bij Tjil! Kinderopvang, maar hoe nu verder?

Aanmelden?
Wanneer u het contactformulier invult, neemt de planner van Tjil! Kinderopvang contact met u op. Zij heeft inzicht in de planning en kan een kennismakingsafspraak en rondleiding met u plannen. Zij is meteen het eerste aanspreekpunt en loopt het traject tot het starten van de opvang voor uw kind met u door.

Al aangemeld bij Tjil?
Bent u eenmaal ouder bij Tjil!, dan is deze website bedoelt als een gezellig extraatje. Onder het kopje ‘activiteiten’ vindt u onze kalender, waar u al onze activiteiten kunt vinden.

Tevens houden we u graag op de hoogte van ons nieuws.

Daarnaast ontvangt u (als ouder van Tjil!) maandelijks onze nieuwsbrief met daarin allerlei gezellige en praktische nieuwtjes en weetjes.

Volg Tjil! op Social Media 
U kunt ons ook volgen via Facebook en Instagram onder de naam ‘Tjil Kinderopvang’.

Onze oudercommissie

Bekijk hier onze pagina, regelmatig houden we jullie hier op de hoogte van wat er speelt voor de oudercommissie. Tevens kun je hier vinden wanneer wij samen komen en wat onze actuele onderwerpen zijn.

Wilt u graag inbreng hebben of barst u van de goede ideeën? Dan nodigen we u graag uit om u aan te melden bij onze oudercommissie. Wanneer u een mailtje stuurt naar onze oudercommissie (oudercommissietjil@hotmail.nl), neemt er iemand contact op met u.

Onze Kernwaarden
Tjil! is er voor kinderen én voor hun ouders/verzorgers. Dat zie je terug in onze kernwaarden: funfactor, ontzorgen, betrokken en kansen creëren. Deze vier waarden vormen de kern van ons bedrijf en laten zien waar wij voor staan. Dit is Tjil! Kinderopvang:

Funfactor
Als kinderen het naar hun zin hebben, hebben ouders dat ook. Ouders zien hun kind stralen en tot bloei komen bij Tjil! Kinderopvang.

Ontzorgen
Tjil! Kinderopvang wil een verlengde zijn van het gezin. We spelen daarom in op de behoeften van de ouders, zoals flexibele opvangtijden. Of bijvoorbeeld het feit dat je bij ons geen hele dagen hoeft af te nemen. Tjil! Kinderopvang is er voor elk kind en elk gezin. Daarom is opvang bij ons niet standaard, maar maatwerk. Ieder kind heeft recht op een eigen en unieke aanpak. We denken met ouders mee en je kunt van ons altijd een stapje extra verwachten. We staan voor ouders/verzorgers klaar en zoeken altijd naar de beste oplossing voor alle betrokken partijen.

Betrokken
Tjil! Kinderopvang is geen grote, afstandelijke organisatie. Het contact met de ouders/verzorgers is oprecht en puur. Het gelijkwaardigheidsprincipe staat hierbij voorop. In gesprek zijn en blijven met ouders is voor ons van groot belang.

Kansen creëren
‘Nee’ komt niet snel voor in het woordenboek van Tjil! Kinderopvang als het gaat om mogelijkheden. Wij staan altijd open voor het benutten van kansen. Samen met ouders halen we het beste uit zowel het kind als de ouders.