Tjil! KDV de Heikant

Veilig en vertrouwd opgroeien

Bij Kinderdagverblijf de Heikant in Tilburg Noord, kunnen kinderen veilig en vertrouwd opgroeien met een lach van oor tot oor! In deze mooie locatie zijn een babygroep, peutergroep (hele dag), peutergroep (halve dag) en verticale groep (0 – 4 jaar) gevestigd. Ook bieden we buitenschoolse opvang (BSO) aan, zie hier. Bij Kinderdagverblijf de Heikant zorgen we dagelijks voor een geborgen gevoel en bieden we structuur en houvast middels ons dagprogramma met vaste onderdelen. In deze sfeervolle omgeving wordt vooral veel gelachen. ‘De funfactor’ vinden we namelijk erg belangrijk. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben ouders dat ook!

Op bezoek bij de opa’s en oma’s

Leuk om te weten is dat we samenwerken met Woonzorgcentrum de Heikant. Eén keer in de week hebben we een peuterproject, waarbij we een bezoekje brengen aan de ouderen (ook wel de opa’s en oma’s genoemd door de kinderen) in het zorgcentrum en samen een activiteit uitvoeren. Ook vieren we een aantal festiviteiten samen. Dit alles om jong en oud samen te verbinden.

Wij denken met je mee

We vinden het belangrijk om in te spelen op de behoeften van de ouders en hen zo te kunnen ontzorgen. Zo bieden wij kinderopvang in Tilburg aan met flexibele opvangtijden en hoef je bij ons geen hele dagen af te nemen. Tjil! Kinderopvang is er voor elk kind en elk gezin. Daarom is opvang bij ons niet standaard, maar maatwerk. Ieder kind heeft recht op een eigen en unieke aanpak. Benieuwd naar onze verschillende soorten opvang en tarieven? Neem dan hier even een kijkje.

Wil je onze locatie eens met eigen ogen komen bewonderen? Plan dan gemakkelijk een rondleiding via ons formulier.

Kinderdagverblijf de Heikant is gevestigd in woonzorgcentrum ‘de Nieuwe Heikant’ in Tilburg Noord en grenst direct aan het Wagnerplein.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Goed om te weten!

  • Bij KDV de Heikant hebben we een babygroep, 2 peutergroepen en een verticale groep van 0-4 jaar.
  • De openingstijden van KDV de Heikant zijn van maandag tot en met vrijdag van 6.30-18.30 uur.
  • We hebben een peutergroep (halve dagen) die aansluit op de schooltijden van eventuele ouder broers of zussen, handig!
  • Bij KDV de Heikant bieden we vaste opvang aan voor 40 of 52 weken per jaar, maar ook flexibele opvang.
  • De hoofdingang van het kinderdagverblijf bevindt zich aan de achterzijde van woonzorgcentrum de Heikant. Daar kun je als ouder parkeren en via de binnentuin naar het kinderdagverblijf lopen.
  • KDV de Heikant is een Tilburgse VVE Peutervoorziening.
  • Alle Tilburgse kinderen vanaf 2 jaar kunnen gebruik maken van de VVE Peutervoorziening, ook als uw kind een VVE indicatie heeft gekregen van het consultatiebureau.
  • Het consultatiebureau kan u meer informatie geven over de Tilburgse VVE Peutervoorziening.
  • We sluiten met de peutergroepen elke dinsdag aan bij de activiteiten in woonzorgcentrum de Heikant. De peuters ontmoeten hier ouderen en andersom.

Locatie gegevens

Tjil! KDV de Heikant

wij zijn gevestigd in Woonzorgcentrum de Heikant

Brucknerlaan 118
5011 DR Tilburg

Telefoon leidinggevende: 06-52064123
Telefoon groep:
Ukkies en Pukkies: 06-14335723
Ienies en Minies 06-38279286

LRK nummer: 131186504

 plan een rondleiding 

Pedagogisch beleidsplan

Beleidsplan veiligheid & gezondheid

Inspectierapport GGD

Opleidingsplan

Ouderbeleidsplan

Locatie in beeld