Tjil! KDV Verhulstlaan

Dé ontmoetingsplek voor kinderen van alle leeftijden

Baby’s, dreumesen, peuters en schoolgaande kinderen, iedereen is welkom bij Kinderopvang de Verhulstlaan in Tilburg Noord. Deze sfeervolle nieuwe locatie biedt een babygroep, peutergroep (hele dag), peutergroep (halve dag) en buitenschoolse opvang (BSO). Het kinderdagverblijf biedt een vertrouwde omgeving met veel aandacht voor de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar. Dit door middel van een dagprogramma met vaste onderdelen en activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van het kind. De buitenschoolse opvang biedt een fijne en huiselijke plek voor schoolgaande kinderen (zie hier meer over BSO Verhulstlaan).

Samen met je vriendjes naar de basisschool

Kinderdagverblijf Verhulstlaan werkt samen met basisschool D’n Hazennest. Dit betekent dat de kinderen die bij ons opgroeien uiteindelijk samen door kunnen stromen naar deze basisschool. Wanneer een baby bij ons start is alles soms nog wat spannend. Al snel ontdekken de kinderen de wereld om zich heen en gaan steeds meer interesse tonen in de kinderen om zich heen. Als kinderen wat ouder worden leren ze elkaar kennen, gaan ze samen spelen en uiteindelijk zijn ze oud genoeg om samen naar de basisschool te gaan. Hoe fijn is het om samen met je vriendjes en vriendinnetjes de ‘nieuwe stap’ naar de basisschool te maken!

Wij denken met je mee

We vinden het belangrijk om in te spelen op de behoeften van de ouders en hen zo te kunnen ontzorgen. Zo bieden wij kinderopvang in Tilburg aan met flexibele opvangtijden en hoef je bij ons geen hele dagen af te nemen. Tjil! Kinderopvang is er voor elk kind en elk gezin. Daarom is opvang bij ons niet standaard, maar maatwerk. Ieder kind heeft recht op een eigen en unieke aanpak. Benieuwd naar onze verschillende soorten opvang en tarieven? Neem dan hier even een kijkje.

Wil je onze locatie eens met eigen ogen komen bewonderen? Plan dan gemakkelijk een rondleiding via ons formulier.

Kinderdagverblijf de Verhulstlaan is gevestigd naast basisschool D’n Hazennest en ligt vlakbij de nieuwe woonwijk Noorderstreek.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Goed om te weten!

  • Bij KDV Verhulstlaan hebben we een babygroep en 2 peutergroepen.
  • De openingstijden van KDV Verhulstlaan zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00-18.30 uur.
  •  Bij Tjil! Verhulstlaan vind je één babygroep (0 tot 2,5 jaar), één peutergroep (2 tot 4 jaar) en één peuterochtendgroep (2 tot 4 jaar), deze groep draait van 8.30 tot 14.00 uur.
  • de tijden van de peuterochtendgroep sluiten aan op de schooltijden van eventuele ouder broers of zussen op d’n Hazennest en Stelaertshoeve.
  • Bij KDV Verhulstlaan bieden we vaste opvang aan, maar ook flexibele opvang.
  • We bieden kinderopvang aan voor 40 of 52 weken per jaar, of volledig flexibel.
  • KDV Verhulstlaan staat vlak naast basisschool d’n Hazennest.
  • KDV Verhulstlaan is een Tilburgse VVE Peutervoorziening.
  • Alle Tilburgse kinderen vanaf 2 jaar kunnen gebruik maken van de VVE Peutervoorziening, ook als uw kind een VVE indicatie heeft gekregen van het consultatiebureau.
  • Het consultatiebureau kan u meer informatie geven over de Tilburgse VVE Peutervoorziening.

Locatie gegevens

Tjil! KDV Verhulstlaan

wij zijn gevestigd naast Basisschool d’n Hazennest

Verhulstlaan 37
5012 GA Tilburg

Telefoon babygroep Eigenwijsjes: 06-14881441

Telefoon Peutergroepen Doerakken en Kletskousen: 06-28127667

Telefoon leidinggevende: 06-39841007

LRK nummer: 218323530

 plan een rondleiding 

Pedagogisch beleidsplan

Beleidsplan veiligheid & gezondheid

Inspectierapport KDV GGD

 

Locatie in beeld