Tjil! BSO de Heikant

Ruim en gemoedelijk

Is jouw kind een echte knutselkoning of koningin? Dan is buitenschoolse opvang de Heikant het helemaal! BSO de Heikant heeft namelijk een groot atelier waar kleine creatievelingen naar hartenlust kunnen schilderen, tekenen, kleien en knutselen. Buiten een mooi atelier, heeft BSO de Heikant ook per leeftijdsgroep een ruimte welke huiselijk is ingericht en volledig aansluit bij de leeftijd van de kinderen. Zo is er een speciale ruimte voor kinderen in de leeftijd 4 – 6 jaar, 6 – 8 jaar en 8 – 13 jaar.

Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes

Bij BSO de Heikant bieden we opvang aan alle kinderen in de leeftijd 4 tot 13 jaar, welke op een basisschool in Tilburg Noord zitten. Het leuke is dat er niet alleen kinderen van dezelfde basisschool komen spelen, maar juist ook van andere scholen in Tilburg Noord. Zo leer je bij BSO de Heikant weer andere kinderen kennen dan op school en kun je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken op de buitenschoolse opvang! Gedurende de dag worden er activiteiten aangeboden welke aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. Ook mogen de kinderen zelf kiezen wat ze willen doen. Willen ze juist even Tjillen na een drukke dag school? Lekker buiten voetballen? Of liever creatief aan de slag in het atelier? Alles kan bij BSO de Heikant! In de vakanties gaan we vaak op pad samen met de kinderen, soms is dit naar een grote speeltuin, het bos of een groot park in de omgeving.

Wij denken met je mee

We vinden het belangrijk om in te spelen op de behoeften van de ouders en hen zo te kunnen ontzorgen. Tjil! Kinderopvang is er voor elk kind en elk gezin. Daarom is opvang bij ons niet standaard, maar maatwerk. Ieder kind heeft recht op een eigen en unieke aanpak. Benieuwd naar onze verschillende soorten opvang en tarieven? Neem dan hier even een kijkje.

Wil je onze locatie eens met eigen ogen komen bewonderen? Plan dan gemakkelijk een rondleiding via ons formulier.

Buitenschoolse opvang de Heikant is gevestigd in woonzorgcentrum ‘de Nieuwe Heikant’ in Tilburg Noord en grenst direct aan het Wagnerplein.
De kinderen worden uit school opgehaald door onze eigen pedagogisch medewerkers of onze eigen chauffeurs.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Goed om te weten!

  • Bij BSO Heikant bieden we opvang aan kinderen van 4-13 jaar die een school bezoeken in Tilburg-Noord.
  • In schoolweken zijn we open van maandag tot en met vrijdag van 6.30 tot 8.45 uur en in de middag van 14.15 tot 18.30 uur. Op studiedagen en in schoolvakanties zijn we open van 6.30-18.30 uur.
  • Bij BSO Heikant bieden we zowel vaste als flexibele opvang.
  • De kinderen worden uit school opgehaald door onze eigen pedagogisch medewerkers en eigen chauffeurs.
  • BSO de Heikant is gevestigd op de begane grond van woonzorgcentrum de Heikant, grenzend aan de grote binnentuin.
  • De hoofdingang van de BSO bevindt zich aan de achterzijde van het woonzorgcentrum. Daar kun je als ouder parkeren en via de binnentuin naar de BSO lopen.

 

Locatie gegevens

Tjil! BSO de Heikant

Schubertstraat 700b
5011 CW Tilburg

Telefoon groep: 06-81741822
Telefoon leidinggevende: 06-54163302

LRK nummer: 729334855

 plan een rondleiding >

 

Pedagogisch beleidsplan

Beleidsplan veiligheid & gezondheid

Inspectierapport GGD

Locatie in beeld