Tjil! BSO Verhulstlaan

Vertrouwd en huiselijk

Kinderopvang de Verhulstlaan is dé ontmoetingsplek voor kinderen van alle leeftijden. Veel kinderen starten als baby bij ons en gaan pas weer weg als ze naar de middelbare school gaan. Ze starten in dit mooie nieuwe pand op de babygroep, gaan vervolgens naar de peutergroep en daarna samen met hun vriendjes en vriendinnetjes van Tjil! naar de basisschool. Na een dag hard bikkelen op school, komen ze weer terug bij ons om te chillen in de buitenschoolse opvang (BSO). Dit is voor hen een fijne en vertrouwde omgeving waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Aandacht voor alle kinderen

Op BSO Verhulstlaan bieden we opvang aan alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar, welke op kindercampus Hazennest of basisschool Stelaertshoeve zitten. Gedurende de dag worden er speciale activiteiten aangeboden welke aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. In BSO Verhulstlaan vind je een speciale ruimte voor de wat jongere kinderen (kleuters) en een speciale ruimte voor de wat oudere kinderen (de 8+ ruimte). Verder is er een ruimte met beamer waar de kinderen zich na een drukke dag school even kunnen terug trekken met een leuke film, een klein atelier voor de creatievelingen onder ons en een grote keuken en een mooie eetkamer. Natuurlijk is er ook ruimte om je huiswerk te maken. Vakantie? Dan hebben we lekker de hele dag de tijd voor allerlei leuke activiteiten! We gaan vaak samen op pad naar een speeltuin, het bos of een park.

Wij denken met je mee

We vinden het belangrijk om in te spelen op de behoeften van de ouders en hen zo te kunnen ontzorgen. Tjil! Kinderopvang is er voor elk kind en elk gezin. Daarom is opvang bij ons niet standaard, maar maatwerk. Ieder kind heeft recht op een eigen en unieke aanpak. Benieuwd naar onze verschillende soorten opvang en tarieven? Neem dan hier even een kijkje.

Wil je onze locatie eens met eigen ogen komen bewonderen? Plan dan gemakkelijk een rondleiding via ons formulier.

Buitenschoolse opvang Verhulstlaan is gevestigd naast basisschool D’n Hazennest en vlakbij de nieuwe woonwijk Noorderstreek.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Goed om te weten!

  • Bij BSO Verhulstlaan bieden we opvang aan kinderen van 4-13 jaar die naar basisschool d’n Hazennest en Stelaertshoeve gaan.
  • In schoolweken zijn we open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 8.45 uur en in de middag van 14.15 tot 18.30 uur. Op studiedagen en in schoolvakanties zijn we open van 7.00-18.30 uur.
  • Bij Tjil! Verhulstlaan vind je een BSO voor kleuters. Op de eerste verdieping hebben we twee prachtige BSO ruimtes voor de grotere kinderen.
  • Bij BSO Verhulstlaan bieden we zowel vaste als flexibele opvang.
  • De kinderen worden uit school opgehaald door onze eigen pedagogisch medewerkers en eigen chauffeurs.
  • BSO Verhulstlaan is gevestigd in het voormalige ‘Dino’ gebouw, grenzend aan basisschool d’n Hazennest.
  • De hoofdingang van de BSO bevindt zich aan de zijkant van het gebouw, via de trap. Parkeren kan aan de voor- en achterkant van onze locatie.

 

Locatie gegevens

Tjil! BSO Verhulstlaan

Verhulstlaan 37
5012 GA Tilburg

Telefoon groep: 06-24423483
Telefoon leidinggevende: 06-39841007

LRK nummer: 289618393

 plan een rondleiding >

 

Pedagogisch beleidsplan

Beleidsplan veiligheid & gezondheid

Inspectierapport GGD