Tjil! BSO d’n Hazennest

Knus en kleinschalig

Zeg je knus en kleinschalig, dan zeg je buitenschoolse opvang D’n Hazennest. Deze gemoedelijke BSO bevindt zich in basisschool D’n Hazennest. Super handig, want zo kunnen de kinderen voor een gezellige middag BSO, gewoon in de school blijven. Na schooltijd worden de aula, het speellokaal en/of de speelzaal in de school omgebouwd tot buitenschoolse opvang.

Veilig en vertrouwd

Bij BSO D’n Hazennest bieden we opvang aan alle kinderen in de leeftijd 4 tot 13 jaar, welke op basisschool D’n Hazennest zitten.
Kom voor of na schooltijd samen met je vriendjes en vriendinnetjes uit de klas gezellig bij ons spelen. Gedurende de dag worden er speciale activiteiten aangeboden welke aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. Ook mogen we gebruik maken van de speelplaats van de basisschool, wauw! Zo hebben we extra veel ruimte om buiten leuke spelletjes te doen. Naast lekker veel buiten spelen vinden we het bij BSO D’n Hazennest ook erg leuk om samen te dansen, knutselen of een bezoekje te brengen aan bijvoorbeeld de speeltuin, het park of de kinderboerderij.
In de vakanties hebben we natuurlijk een hele dag de tijd voor leuke activiteiten, we gaan dan ook vaak samen op pad met de kinderen.

Wij denken met je mee

We vinden het belangrijk om in te spelen op de behoeften van de ouders en hen zo te kunnen ontzorgen. Tjil! Kinderopvang is er voor elk kind en elk gezin. Daarom is opvang bij ons niet standaard, maar maatwerk. Ieder kind heeft recht op een eigen en unieke aanpak. Benieuwd naar onze verschillende soorten opvang en tarieven? Neem dan hier even een kijkje.

Wil je onze locatie eens met eigen ogen komen bewonderen? Plan dan gemakkelijk een rondleiding via ons formulier.

Buitenschoolse opvang D’n Hazennest bevindt zich in Basisschool d’n Hazennest.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Goed om te weten!

  • Bij Tjil! BSO Hazennest bieden we diverse soorten opvang aan kinderen van 4-13 jaar die  Basisschool d’n Hazennest bezoeken: voorschools, naschools en in schoolvakanties .
  • In schoolweken zijn we na school van 14.15-18.00 uur geopend.
  • Op studiedagen van Basisschool d’n Hazennest en in schoolvakanties zijn we open van 7.00-18.00 uur.
  • Onze voorschoolse opvang bieden we aan bij BSO Verhulstlaan.
  • Op deze locatie bieden we veelal vaste opvang aan. Flexibele opvang bieden we aan in overleg met de planning van Tjil.
  • Rond 16.00 uur eten we met z’n allen gezellig een verantwoord tussendoortje. Hierdoor is het voor kinderen makkelijker om de tijd tot het avondeten te overbruggen.
  • in de vakanties gaan we vaak op pad met de kinderen, bijvoorbeeld naar een speeltuin, het bos of het park.

Locatie gegevens

Tjil! BSO d’n Hazennest

Vermeulenstraat 30
5012 HB Tilburg

Telefoon groep: 06-14335724
Telefoon leidinggevende: 06-39841007

LRK nummer: 696663259

 plan een rondleiding >

 

Pedagogisch beleidsplan

Beleidsplan veiligheid & gezondheid

Inspectierapport GGD 

Locatie in beeld