Tjil! KDV Verhulstlaan

Baby’s, dreumesen, peuters en schoolgaande kinderen, iedereen is welkom bij Kinderopvang de Verhulstlaan in Tilburg Noord. Deze sfeervolle nieuwe locatie biedt een vertrouwde omgeving met veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen. Dit door middel van een dagprogramma met vaste onderdelen en activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van het kind.

Lees meer >

Tjil! BSO Verhulstlaan

Kinderopvang de Verhulstlaan is dé ontmoetingsplek voor kinderen van alle leeftijden. Veel kinderen komen als baby bij ons binnen en gaan pas weer weg als ze naar de middelbare school gaan. Dit is voor hen een fijne en vertrouwde omgeving waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Lees meer >

Tjil! KDV de Heikant

Bij Kinderdagverblijf de Heikant kunnen kinderen veilig en vertrouwd opgroeien met een lach van oor tot oor! In deze sfeervolle omgeving wordt vooral veel gelachen. ‘De funfactor’ vinden we namelijk erg belangrijk. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben ouders dat ook!

Lees meer >

Tjil! KDV de Dirigent

Bij Kinderdagverblijf de Dirigent beleeft ieder kind gegarandeerd een leuke en leerzame dag in een huiselijke omgeving! Deze knusse locatie bestaat uit één groep waar ruimte is voor 15 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Klein en groot spelen hier lekker samen en leren zo van elkaar.

Lees meer >

Tjil! BSO d’n Hazennest

Zeg je knus en kleinschalig, dan zeg je buitenschoolse opvang D’n Hazennest. Deze gemoedelijke BSO bevindt zich in basisschool D’n Hazennest. Super handig, want zo kunnen de kinderen voor een gezellige ochtend of middag BSO, gewoon in de school blijven.

Lees meer >

Tjil! BSO de Heikant

Is jouw kind een echte knutselkoning of koningin? Dan is buitenschoolse opvang de Heikant het helemaal! BSO de Heikant heeft namelijk een groot atelier waar kleine creatievelingen naar hartenlust kunnen schilderen, tekenen, kleien en knutselen. Buiten een mooi atelier, heeft BSO de Heikant ook per leeftijdsgroep een ruimte welke huiselijk is ingericht en volledig aansluit bij de leeftijd van de kinderen.

Lees meer >