De oudercommissie

Welkom op de pagina van de oudercommissie van Tjil!

 

Graag leggen we op deze pagina aan jullie uit wie we zijn en wat we precies doen.

Op dit moment bestaat de oudercommissie Marieke en Sema namens KDV De Heikant, Suzanne en Melissa namens BSO De Heikant, Ilse namens KDV De Dirigent, Adriënne en Karin namens KDV Eilenbergstraat en Judith namens BSO D’n hazennest.

Per jaar komt de oudercommissie 2 keer samen. Tijdens deze vergadering komen punten aan bod die vanuit Tjil! worden aangedragen. Denk hierbij aan wijzigingen die de organisatie aan gaan, wetswijzigingen binnen de kinderopvang, tariefswijzigingen etc.. Als oudercommissie mogen wij hier onze visie over geven. Verder houdt de oudercommissie zich jaarlijks bezig met de ouder-kindactiviteit (picknick) en de dag van de leidster.

Het streven is dat we per locatie 2 leden hebben. Nu is het zo dat er tijdens de vergadering maar 1 persoon per locatie aanwezig hoeft te zijn. Je mag bij beide vergaderingen aansluiten, feitelijk wordt je minimaal 1x per jaar verwacht.
Natuurlijk kun je vrijblijvend een keer aansluiten om te kijken of het je iets lijkt om je bij ons aan te sluiten. Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben kun contact opnemen met de management assistente van Tjil! op nummer: 06-54774368, of stuur ons gerust een e-mail op oudercommissietjil@hotmail.nl *

Onze volgende vergadering staat gepland op maandag 23 maart 2020.

*Voor alle locaties zoeken we nog leden.