Heb jij een peuter rondlopen thuis? Dan moet je dit even lezen!

Het is 6.30 uur en je peuter wordt stuiterend wakker. Hij of zij heeft binnen no-time al het speelgoed door de kamer gegooid (incl. de duploblokken waar jij vervolgens 3x met je blote voeten in gaat staan, au!). Uiteindelijk gaat hij of zij spelen met de bak waar het speelgoed in zat en probeert even uit hoe ver hij kan gaan voordat jij er iets van zegt. Herkenbaar? Dat komt omdat je kindje in deze periode veel leert over sociale rollen. Niet alleen het sociale aspect speelt mee, ook kan je kindje zich steeds beter verstaanbaar maken en gaat de motorische ontwikkeling met sprongen vooruit.

Een mooi moment dus om jouw kindje in deze periode (2 – 4 jaar) eens extra uit te dagen! Dit kan heel gemakkelijk door je kindje kennis te laten maken met de peuteropvang. Op de peuteropvang leert hij of zij spelen met andere kinderen, wordt uitgedaagd om mee te doen aan leuke activiteiten die de ontwikkeling stimuleren en wordt voorbereid op het ‘naar school gaan’, waardoor die stap een stuk kleiner is.

Wij bieden bij Tjil! op 3 verschillende locaties peuteropvang aan. Je kindje mag dan wekelijks twee dagdelen van 5,5 uur komen spelen tijdens schoolweken. Dit kan bij locatie de Heikant en Verhulstlaan van 8.30 – 14.00 uur en bij locatie de Dirigent van 7.00 – 12.30 uur of van 12.30 – 18.00 uur. Op alle locaties bieden wij een erkend VVE-programma aan (Voor- en Vroegschoolse Educatie) genaamd Uk en Puk. Dit programma houdt in dat d.m.v. spelletjes en activiteiten (gekoppeld aan een thema bijv. ‘regen’ of ‘wat heb ik aan vandaag’) verschillende ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd.

Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden? Dan maken wij het graag nóg leuker! De peuteropvang hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn en is ook toegankelijk voor ouders die weinig tot geen inkomsten hebben. Zo betaal je alleen een eigen bijdrage en deze is afhankelijk van uw inkomen. Ouders die werken of studeren kunnen een toeslag aanvragen bij de belastingdienst.

Wil je meer informatie? Stuur ons dan een mailtje naar info@tjil.net of bel eventjes naar 013-4559298. Wij kunnen je alles uitleggen en plannen graag een rondleiding met je in!