vacature pedagogisch medewerk(st)er BSO

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan bij een organisatie die in beweging blijft?

Dan zijn wij  op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een Tjille pedagogisch medewerk(st)er die zichzelf kan vinden in onze 4 kernwaarden:

Funfactor
Als kinderen het naar hun zin hebben, hebben ouders dat ook. Ouders zien hun kind stralen en tot bloei komen bij Tjil! Kinderopvang.

Ontzorgen
Tjil! Kinderopvang wil een verlengde zijn van het gezin. We spelen daarom in op de behoeften van de ouders, zoals flexibele opvangtijden. Of bijvoorbeeld het feit dat je bij ons geen hele dagen hoeft af te nemen. Tjil! Kinderopvang is er voor elk kind en elk gezin. Daarom is opvang bij ons niet standaard, maar maatwerk. Ieder kind heeft recht op een eigen en unieke aanpak. We denken met ouders mee en je kunt van ons altijd een stapje extra verwachten. We staan voor ouders/verzorgers klaar en zoeken altijd naar de beste oplossing voor alle betrokken partijen.

Betrokken
Tjil! Kinderopvang is geen grote, afstandelijke organisatie. Het contact met de ouders/verzorgers is oprecht en puur. Het gelijkwaardigheidsprincipe staat hierbij voorop. In gesprek zijn en blijven met ouders is voor ons van groot belang.

Kansen creëren
‘Nee’ komt niet snel voor in het woordenboek van Tjil! Kinderopvang als het gaat om mogelijkheden. Wij staan altijd open voor het benutten van kansen. Samen met ouders halen we het beste uit zowel het kind als de ouders.

Ben jij in staat om een positieve bijdrage te leveren en hierdoor samen het beste uit de dag te halen? Dan vinden we jou Tjil!

Profiel van de functie:

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in een veilige en uitdagende omgeving. Voor ouders bieden wij een luisterend oor en een vertrouwd gevoel.
Samen met de leukste collega’s die jij je kunt wensen en super enthousiaste kinderen zorg je er voor dat iedere dag voelt als een feest.
Door open communicatie en feedback maken dat we samen een top-team vormen.

Als pedagogisch professional werk je met kinderen van 4 tot 13 jaar. Naast knutselen, bakken, gezelschapsspelletjes, spelen in de bouwhoek of poppenhoek gaan we ook iedere dag met kinderen naar buiten.

Jouw profiel:

  • Je hebt minimaal een SPW3 (of soortgelijk) diploma.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, pedagogische kennis en sociale vaardigheden voor het stimuleren en volgen van de ontwikkeling van de kinderen.
  • Je bent integer, attent, ondernemend, flexibel, creatief en natuurlijk zorgzaam.

 

Wat biedt Tjil!:

  • Buiten de beloning volgens CAO Kinderopvang, biedt Tjil! jou een fijne werkplek waarin jou mening telt. We zien jou graag als persoon ons Tjil! team versterken.
  • Minimaal 12 /  maximaal 16 uur .
  • In beginsel zal het gaan om een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot verlenging.

 

Tjille secundaire arbeidsvoorwaarden:

Jaarlijks is er, buiten de personeelsdag en kerstborrel, een zomerborrel waar eventuele partners en kinderen welkom zijn!

Genoeg scholingsmogelijkheden om ook als persoon te blijven groeien en ontwikkelen. Kennis is immers nooit klaar!

Hoe nu verder?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature nodigen we je van harte uit om te reageren.

Stuur je motivatie en CV naar info@tjil.net

Heb je op voorhand vragen, schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Tel: 06-54774368 of via info@tjil.net

Tjil! kinderopvang weet goed zelf de mensen te bereiken binnen hun werkveld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld