Foto van de locatie

Welkom op de pagina van Kinderdagverblijf Eilenbergstraat!

Kinderdagverblijf Eilenbergstraat is een kleinschalig kinderdagverblijf waar uiterlijk 9 kinderen per dagdeel komen Tjillen in een huiselijke omgeving.

Het kinderdagverblijf is gevestigd in een voormalig woonhuis, gelegen aan de rand van het quirijn stok park. Hier zijn we dan ook regelmatig te vinden!

De Tjildagen worden gevuld met een vast dagprogramma, waarin veel afwisseling is opgenomen tussen buitenspelen (grove motoriek), knutselen (creativiteit), gezamenlijke spelletjes (sociale vaardigheden en cognitieve ontwikkeling) en vrij spel.

De baby's volgen hun eigen ritme waarin rust, ritme en regelmaat centraal staan.

Sinds 1 januari 2017 is Tjil KDV Eilenbergstraat een VVE locatie. We werken met het VVE programma Uk en Puk, waarbij de handpop Puk centraal staat. Wanneer we met een thema werken wordt het kinderdagverblijf aangekleed met attributen die linken naar het desbetreffende thema. Er worden samen met de kinderen boeken gehaald bij de bibliotheek over dit thema en er wordt samen geknutseld. De activiteiten zijn zo opgebouwd dat alle ontwikkelingsgebieden aan bod komen. Spelenderwijs leren we samen een hoop nieuwe dingen en blijven we nieuwe uitdagingen aanbieden! 

Wil je direct aanmelden? dat kan via deze link!