Tjil! Beweeg! bso Zigo

Tjil! Beweeg! BSO Zigo is gevestigd op het complex van voetbalvereniging Zigo in Tilburg Noord.

Bij de Beweeg! BSO draait het vooral om bewegen, sport en spel. 

Op deze BSO kunnen maximaal 20 kinderen tegelijk komen Tjillen van 4 tot 13 jaar oud. De BSO is 40 weken per jaar geopend, op maandag, dinsdag en donderdag in de schoolweken vanaf einde schooltijd tot 18.00u. In de vakantieweken worden de kinderen opgevangen bij BSO Hazennest of BSO de Heikant.

De kinderen worden na school opgehaald door de medewerkers van Tjil!. Samen gaan we er daarna een leuke sportieve middag van maken! 

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op!

Direct aanmelden? dat kan hier!

Tjil! bso d'n Hazennest

BSO Tjil! Hazennest bevindt zich binnen Basisschool d'n Hazennest. Wij zijn gevestigd in de speelruimte van de kleuters en in de aula van de school.

Onze BSO groep in de speelzaal bestaat uit maximaal 20 kinderen uit de groepen 1 en 2.

De BSO groep in de aula bestaat uit maximaal 15 kinderen uit de groepen 3 t/m 8. In de aula is ook de voorschoolse opvang.

Ons doel is de kinderen een ontspannen, gezellige ochtend of middag aan te bieden.

Iedere middag wordt er tenminste één activiteit aangeboden. Dit kan een bewegingsspel of knutselactiviteit zijn, maar we kunnen ook naar de speeltuin of kinderboerderij gaan.

Hier hoeft uiteraard niet voor gekozen te worden, er ligt genoeg materiaal voor diverse spelmogelijkheden.

Op de BSO wordt rond 16.00 uur met z'n allen gegeten. Onze ervaring is dat de kinderen hier naar uitkijken, omdat veel kinderen al honger hebben en het een gezellig, sociaal moment is aan tafel. Kinderen hoeven niet mee te eten als ze dit niet willen. Het is een verantwoord extraatje.

In de vakanties volgen wij een speciaal activiteitenrooster. Het is vakantie en ons doel is dan ook om veel leuke actitiviteiten buiten de deur te ondernemen, zodat de kinderen ook daadwerkelijk een vakantiegevoel ervaren.

BSO Tjil vangt in de schoolweken alleen kinderen op die Basisschool d'n Hazennest bezoeken, zowel voor als na schooltijd.

de uitgebreide pagina van Tjil! BSO Hazennest vindt u hier!

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op!

Direct aanmelden? dat kan hier!

Tjil! bso de Heikant

Bij Tjil! BSO de Heikant kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar komen Tjillen. De BSO is vooral gericht op creatieve activiteiten met en door de kinderen, zoals schilderen, knutselen, kleien, tekenen enz..

Tjil! BSO de Heikant is gevestigd in woon-zorgcentrum de Nieuwe Heikant in Tilburg Noord, direct grenzend aan het Wagnerplein. In de zomer van 2015 is de BSO verhuisd naar een nieuw gedeelte. Er kunnen maximaal 50 kinderen komen Tjillen. de BSO is erg ruim, we hebben een grote keuken, een atelier, 8+ hoek, een eetkamer en een eigen ruimte voor de kleuters. Op de BSO hanteren we een open deuren beleid, dit betekent dat de kinderen mogen spelen waar ze willen, bij bepaalde activiteiten kunnen we een ruimte sluiten zodat de kinderen in alle rust kunnen meedoen aan de activiteit.

Tjil! is gevestigd op de begane grond van het wooncentrum en grenst aan de ruime binnentuin, we zitten precies tegenover het kinderdagverblijf. We gaan regelmatig voor activiteiten naar het aangrenzende park. Onze hoofdingang bevindt zich aan de achterzijde. Vanuit de parkeerplaatsen kunnen ouders via de binnentuin naar onze BSO lopen.

de uitgebreide pagina van Tjil! BSO de Heikant vindt u hier!

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op!

Direct aanmelden? dat kan hier!

Tjil! kdv de Dirigent

Welkom bij Tjil! KDV de Dirigent!

Dit nieuwe kinderdagverblijf heeft op 1 november 2015 de deuren geopend! 

we zijn gevestigd in MFA de Dirigent, in de wijk Stokhasselt in Tilburg Noord.

We bieden hier kinderdagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud, er kunnen bij Tjil! KDV de Dirigent maximaal 15 kinderen per dag komen Tjillen!

Het vaste team van Tjil! KDV de Dirigent maakt van elke dag een leuke en leerzame dag voor de kinderen! Ook maken we regelmatig een uitstapje in de buurt en doen we mee aan activiteiten die door de scholen worden georganiseerd.

In onze grote tuin kunnen de kinderen naar hartelust ontdekken, voor de kleinsten is er genoeg ruimte om veilig rond te kruipen en voor de grotere kinderen is er voldoende ruimte om lekker ongestoord te spelen.

de uitgebreide pagina van Tjil! de Dirigent vindt u hier!

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op!

Direct aanmelden? dat kan hier!

Tjil! kdv de Heikant

Tjil! de Heikant is een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en is gevestigd in woon-zorgcentrum de Nieuwe Heikant in Tilburg Noord, direct grenzend aan het Wagnerplein. In het kinderdagverblijf is plaats voor 32 kinderen, verdeeld over 2 verticale groepen, eind 2015 start er ook een peutergroep in de ochtenden. 

Tjil! is gevestigd op de begane grond van het complex, direct bij de hoofdingang van het wooncentrum. Aan de achterzijde grenzen onze groepen aan de ruime tuin. Onze hoofdingang bevindt zich aan de achterzijde. Vanuit de parkeerplaatsen kunnen ouders via de binnentuin naar ons kinderdagverblijf lopen.

Dagelijks wordt op het kinderdagverblijf een vast dagprogramma aangehouden met veel herkenbare momenten zoals liedjes en vaste eetmomenten. Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de kinderen, veel activiteiten in het dagprogramma zijn hierop gericht.

Tjil! de Heikant is een zogenaamde VVE locatie. VVE staat voor vroeg- en voorschoolse educatie. Wij zijn hiermee een belangrijke partner voor onder andere scholen, het consultatiebureau en de gemeente op het gebied van de ontwikkeling en opvoeding van kinderen in Tilburg noord. 

de uitgebreide pagina van Tjil! de Heikant vindt u hier!

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op!

Direct aanmelden? dat kan hier!

Tjil! kdv Eilenbergstraat

Kinderdagverblijf Tjil! Eilenbergstraat is een kleinschalig kinderdagverblijf waar maximaal 9 kinderen per dagdeel van 0-4 jaar komen spelen. 

Kinderdagverblijf Tjil! Eilenbergstraat is gevestigd in een drive-in woning aan de Eilenbergstraat 176 in Tilburg-Noord.

Bij Tjil! Eilenbergstraat wordt net als bij Tjil! Vermeulenstraat gewerkt met Peuterplein. Peuterplein is een VVE programma dat, zoals de naam al zegt, vooral gericht is op peuters. 

Binnen deze locatie wordt hetzelfde dagprogramma gehanteerd als binnen Tjil! Vermeulenstraat. Dit dagprogramma bevat veel herkenmomenten zoals liedjes zingen, fruit eten, knutselen en boekjes lezen. Wel is het dagprogramma zo gemaakt dat deze genoeg momenten overlaat om spontane activiteiten te ondernemen als Bibliotheek, naar de paardjes wandelen of bijvoorbeeld koekjes bakken.

Ook hier heeft ieder kind een eigen mandje waarin persoonlijke spulletjes bewaard kunnen worden zoals knuffel, speen of reservekleding. 

Knutselwerkjes, foto's of herinneringen worden verzameld in een eigen plakboek. Deze wordt meegegeven aan het kind wanneer een kind naar school toe gaat of afscheid neemt op het kinderdagverblijf.

Als extraatje mogen de kinderen om 16.30 uur eten. Dit doen wij omdat de meeste kinderen dan honger krijgen en wij ze hiermee een verantwoord tussendoortje willen aanbieden.

de uitgebreide pagina van Tjil! Eilenbergstraat vindt u hier!

Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op!

Direct aanmelden? dat kan hier!

 

Aktiviteitenkalender

Tjil! Nieuwsbrief

Contact met Tjil!

Kinderdagverblijf Tjil!

Eilenbergstraat 176
5011EB - Tilburg
Telefoon: 013-4559298
Email: info@tjil.net