Nieuwsbrieven

02-07-2018

Juli 2018

01-05-2018

Mei 2018

02-04-2018

April 2018

02-02-2018

Februari 2018

01-01-2018

Januari 2018

01-12-2017

December 2017

01-11-2017

November 2017

02-10-2017

Oktober 2017

12-07-2017

Juli Augustus 2017

01-05-2017

Mei 2017

We zoeken BSO collega's

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan bij een organisatie die in beweging blijft? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Tjil! is in de afgelopen jaren uitgegroeid naar een steeds professioneler wordende organisatie waar je in Tilburg écht niet meer om heen kunt!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

BSO collega’s: We zijn op zoek naar collega’s die ervoor  geboren zijn om het schoolgaande kind te begeleiden en hun middagen Tjil! te maken. Je staat stevig in je schoenen, houdt overzicht, bent een voorbeeld voor kinderen en vindt het leuk om waarden en normen over te brengen. Als je er dan ook nog eens goed in bent om activiteiten te bedenken en uitvoeren en graag in een dynamisch team werkt, dan mag je meteen beginnen Knipogen

Wie zoeken wij?

Wij zoeken meerdere collega’s die zichzelf kunnen vinden in onze 7 kernwaarden:

1. De Funfactor: Ben jij fun? Heb je plezier in je werk en straal je dat uit? Zie jij overal mogelijkheden in en ben jij in staat om een positieve bijdrage te leveren en hierdoor samen het beste uit de dag te halen? Dan vinden we jou Tjil!

2. Persoonlijk: Ben jij zo iemand die iedereen persoonlijk wil leren kennen en niet zomaar als ‘klant’ of ‘medewerker’ ziet?

3. We zijn open en eerlijk en blijven áltijd in gesprek: kun jij je goed naast ouders plaatsen en samen met hen (de belangrijkste personen in de opvoeding en het leven van een kind) zorgen voor de beste begeleiding van hun kind? Zelfs als jullie het een keer niet met elkaar eens zijn? Blijf je ook altijd in gesprek met collega’s en durf je zélfs jouw baas te zeggen waarom jouw idee toch écht beter is dan dat van hem? Dan durf je open en eerlijk te zijn en zo blijf je altijd in gesprek!!

4. We willen ontzorgen: Ben jij een collega die graag meedenkt met ouders, naast ze staat en wil helpen waar nodig? Ben jij collegiaal, waarbij je in een team voor jezelf instaat, maar ook je collega’s helpt waar nodig? Dan kun jij goed ontzorgen!

5. We creëren kansen: Soms heeft iemand een extra duwtje in de rug nodig… Zie jij wat iemand nodig heeft en kun jij een ander dat duwtje in de goede richting geven, zelfs als jij daar éxtra hard voor moet werken?

6. Gelijkwaardigheid: Ben jij de collega die anderen kan helpen en laat je jezelf helpen wanneer dat nodig is?

7. We willen de beste zijn in wat we doen! Ben jij iemand die altijd verbeterpunten ziet en het beste in de organisatie naar boven wil halen?

Deze kernwaarden hebben ervoor gezorgd dat Tjil! in de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Nog steeds worden we élke dag een stukje beter en dat willen we nog lang vasthouden!

Wat biedt Tjil:

Buiten de beloning volgens CAO Kinderopvang, biedt Tjil jou een fijne werkplek waarin jouw mening telt. We zien jou graag als persoon ons Tjil team versterken.

Uren zijn in overleg en passend bij de functie, overleg hierin is zeker mogelijk. Ook eventuele doorgroeimogelijkheden zijn er, zo is Tjil tot nu toe gegroeid. We bieden scholingsmogelijkheden zodat je als persoon kunt blijven groeien en ontwikkelen. Kennis is immers nooit klaar!

En nu?

Denk je meteen bij één of meerdere van deze vacatures: Ja, ze zoeken mij? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar Sabrina@tjil.net

Reageren kan tot en met donderdag 9 augustus!

Uiteraard snappen we het ook dat er in deze periode veel mensen op vakantie zijn. Ben je op vakantie, maar wil je deze vacature niet mislopen? Stuur dan een mailtje waarin je ons overtuigt dat we jou echt nodig hebben binnen Tjil!