Foto van de locatie

Welkom op de pagina van Tjil! BSO de Heikant! Deze BSO heeft op 25 augustus 2014 haar deuren geopend, vanaf schooljaar 2015/2016 is de BSO verhuisd naar de overkant van de binnentuin, naar een nieuwe, grotere ruimte. Op de foto's hierboven zijn de lege ruimtes alvast te zien. 

Op deze BSO richten we ons vooral op leuke creatieve activiteiten met de kinderen. Dit kan bijvoorbeeld een knutselwerk zijn, een gezamenlijk project of het pimpen van onze eigen meubels, de mogelijkheden zijn eindeloos! Dit alles doen we in ons eigen atelier genaamd de Knutselklup!

Maar ook als de kinderen even niet willen knutselen en kliederen komen ze niets tekort!

De BSO ruimte is verdeeld over 3 groepen. Een groepsruimte is speciaal voor de kleuters ingericht, een andere ruimte is ingericht speciaal voor de oudere kinderen, met een eigen hoek voor de oudste kinderen die graag willen Tjillen. In de grote keuken kunnen we allerlei leuke activiteiten doen die met eten te maken hebben zoals koken, bakken en braden of taarten maken. Ons eigen atelier gebruiken we voor de leukste creatieve activiteiten, we zijn voorzien van alle benodigdheden om werkelijk álles te kunnen maken!

We hebben een aparte ruimte met tafels en stoelen, waar gegeten wordt, maar waar ook rustig een spelletje gespeeld kan worden of huiswerk gemaakt.

De buitenruimte gebruiken we op verschillende manieren; de ene keer knutselen of schilderen we buiten. de andere keer zijn we in het nabijgelegen park te vinden tijdens het sporten. Of gewoon allebei tegelijk, dat kan natuurlijk ook!

De BSO is geopend voor schooltijd, na schooltijd én in de schoolvakanties, 52 weken per jaar! We zijn geopend vanaf 6.30u tot 19.00u 

Wilt u graag meer informatie over onze BSO of u wilt eens komen kijken? Neem gerust contact met ons op!

Wil je direct aanmelden? dat kan via deze link!