Foto van de locatie

Welkom op de pagina van Tjil! kinderdagverblijf De Heikant!

Op dit kinderdagverblijf bieden wij kinderdagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Dagelijks kunnen kinderen komen Tjillen op een van onze 2 groepen. Daarnaast hebben we een speciale peutergroep voor de 3 jarige kinderen, waar de kinderen spelenderwijs al erg veel kunnen leren voordat ze naar de échte school gaan.

In dit nieuwe kinderdagverblijf willen we ouders nóg meer tegemoet komen in hun behoefte aan flexibele kinderopvang die aansluit bij het gezin. Daarom hebben we ervoor gekozen om de mogelijkheid te creëren tot zeer flexibele dagen en tijden. Veel ouders werken onregelmatige uren of dagen, of zijn niet zeker van hun baan. Vaak is het dan lastig om de dagelijkse verzorging voor de kinderen goed te regelen, op een plaats waar de kinderen niet alleen een hele leuke tijd hebben, maar ook nog gericht worden gestimuleerd en geholpen in hun ontwikkeling. Wij hopen een passende oplossing te kunnen bieden, door samen met u te bekijken op welke manieren we u kunnen helpen. Samenwerken vinden we erg belangrijk!

De groepen staan vooral in het teken van het dagprogramma wat we volgen met de kinderen. We zeggen eerlijk dat we het voor elk kind de allerbeste vorm van kinderopvang vinden als kinderen de hele dag gebruik maken van het kinderdagverblijf, omdat we dan een rustige omgeving kunnen creëren om te leren, te ontdekken en te ontwikkelen. De vaste groep kinderen, vaste leidsters en een duidelijke dagindeling zijn hiervoor vaak ideale omstandigheden.

Dit alles doen we natuurlijk op dezelfde kleinschalige, persoonlijke manier die u van ons gewend bent. Hier voelen wij ons zelf namelijk het prettigst bij!

Wilt u eens kennismaken of een kijkje komen nemen? Lijkt ons gezellig! Neem gerust contact met ons op! 

Wil je direct aanmelden? dat kan via deze link!