activtieiten BSO meivakantie 2018

Het is alweer bijna meivakantie!

Tijd om weer gezellige activiteiten te plannen!

maandag 23 april:we starten de meivakantie met een bezoek aan Kinderboerderij Maria Goretti. gezellig een bezoekje aan alle dieren, de skelters testen en heerlijk buitenspelen!

dinsdag 24 april: de kinderen van BSO Hazennest gaan vandaag op uitstapje. Waarheen? Dat is nog even een verrassing! De kinderen van BSO Heikant krijgen vandaag een springkussen op de BSO. de hele dag kunstjes doen!!

woensdag 25 april: vandaag komen alle kinderen van de BSO's naar de boerderij bij Raymon en Sabrina. als het weer het toe laat, samen buiten lunchen, de trampolines testen, dieren voeren en heerlijk spelen.

donderdag 26 april: we worden vandaag verwend door de ijscoman. de ijscokar komt bij alle locaties van Tjil langs. verder spelen we heerlijk op de eigen locaties.

vrijdag 27 april: Koningsdag. Tjil is gesloten.

maandag 30 april: na een lang weekend gaan de BSO's vandaag spelen bij de Financiën. klimmen, klauteren en eventueel een potje voetbal spelen.

dinsdag 1 mei: wat we vandaag gaan doen is nieuw voor alle Tjillers: er komen namelijk echte bubbelballen!!! In een mega grote opgeblazen bal gaan we proberen te bewegen en ook nog een voetbalbal te raken. Spannend of dit gaat lukken!

woensdag 2 mei: Een knutseldagje voor de kinderen. Lindy, onze echte knutseljuf, gaat dit voorbereiden. we zijn benieuwd wat het gaat worden!! We hebben vernomen dat we sculpturen (moeilijk woord hé) gaan maken...

donderdag 3 mei: Een lentefeest voor alle kinderen! we starten de dag met de voorbereiding. slingers ophangen, ballonnen opblazen, de ruimtes verbouwen, hapjes maken en daarna in de middag is het echt tijd voor het feest met muziek.

vrijdag 4 mei: na deze drukke weken vandaag een relaxdag. lekker filmpje kijken en bijkomen voordat de school weer begint.