Activiteiten Zomervakantie week 2

Het begint te wennen, die vakantie. Langzaamaan komt iedereen in een relaxmodus... Heerlijk die vakantie!

Maandag 24 Juli:

De kinderen van BSO d'n Hazennest gaan vandaag naar Kinderboerderij Kerkibo, daar is een hele leuke speeltuin voor jong en oud! Ook gaan we ons eigen kussensloop versieren. Ondertussen bouwen de kinderen van BSO de Heikant de BSO om tot een heuse camping! We hebben tenten, een animatieteam en we eten tafelfriet!

Dinsdag 25 Juli:

De camping heeft zich vandaag verplaatst naar BSO d'n Hazennest, natuurlijk ook weer met tenten, animatie en tafelfriet! Kinderboerderij Kerkibo krijgt vandaag een bezoekje van de kinderen van BSO de Heikant. Natuurlijk gaan ook zij vandaag hun eigen kussensloop versieren!

Woensdag 26 Juli:

Neem vandaag allemaal een lege plastic (frisdrank)fles mee naar de BSO! We gaan namelijk een potje flesvoetbal spelen! Omdat we de flessen gaan vullen met water is het slim als je zwemkleding meeneemt! Ook gaan we vandaag supercoole zeilboten maken die écht kunnen varen!

Donderdag 27 Juli:

Het is Oud Hollandse spelletjesdag! We gaan spijkerpoepen, koekhappen, sjoelen en nog veel meer! In de middag gaan we een lekkere gezonde pastamaaltijd maken!

Vrijdag 28 Juli:

Daar ie hij weer! De Tjil! Vakantiebingo!!!! Erbij zijn is meemaken, kinderen altijd prijs! Aan het einde van de middag gaan we onze zelfgemaakte High Tea nuttigen om weer tot rust te komen...